Ladybird


Tomorrow

"Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn"

Leave Me Alone

Nu har det snart gått en vecka sedan jag klippte mig och yesbox, det blev lugg! Jag stormtrivs. Det är dock lite jobbigt när det blåser mycket för då har jag inte längre luggen i pannan utan någon helt annanstans!
    Idag åkte mitt lilla monster hem igen och jag måste erkänna att det känns lite tomt, men jag lär inte sakna våra småbråk som vi hade mest hela tiden! Däremot lär jag sakna hennes eviga frågande som får en att känna sig väldigt allmänbildad. Och kanske kommer jag även att sakna en "anledning" till att få vara barnslig, dansa till Mamma Mia och måla i Barbie-målarböcker. Om saknaden blir för stor återkommer hon förmodligen i oktober vilket är ganska snart. Och appropå oktober så kollade jag på resor till Marocko igår. Jag vill dra med mig min pappa dit lagom till höstlovet. Och nej Syster Yster, jag har inte glömt eller kommer missa Winnerbäck! Han är inplanerad sedan en tid tillbaka och kommer så att fortsätta vara.
    Om en vecka börjar skolan. Bitterljuvt. Det ska bli både skönt och roligt att komma tillbaka men samtidigt oroar jag mig alltför mycket inför mitt schema. Det kan bli ett katastrofschema i år igen. . . Och så är det ju dags för projektarbetet lite senare i höst. Vad ska jag skriva om!? Man ska ju ändå ha ett tillräckligt stort ämne för att få ihop ett bra arbete men samtidigt får det inte vara ett för brett ämne. Jag känner mig en aning pessimistisk till årskurs 3 om det inte märks, men när jag väl står där på studenten och får se med mina egna ögon att jag verkligen tar den och att skolan är slut så är det nog skitroligt. Studenten, here I come.

Lalalala

Idag kommer lillmonstret ner och hälsar på moster, mommo & moffa. Hoppas hon är snällare än sist jag träffade henne och att hon framför allt är snäll mot min stackars uppsvullna mörkblå/lila/gula/gröna armbåge. Jag slog i den igår igen, som om inte en gång vore nog! Idag är det Frisördags med stort F! Jag blir alltid så nervös innan jag ska till frisören. För det första har jag gått hos en och samma frisör sedan första gången jag klipptes men sedan vi flyttade är det lite svårt att klippa sig hos henne. För det andra är det frisören som har saxen i handen och därmed också makten. Idag kan jag komma hem sjukt ful eller galet snygg. Jag föredrar det sistnämnda. Eventuellt kommer jag hem med en helt ny frisyr som inkluderar en lugg, eller så kör jag säkra kort och kommer hem med nyklippta toppar!


Kanske

Den 26 augusti börjar skolan igen. Tredje ring. Sista året på gymnasiet med andra ord. Och det är så ångestfyllt. Jag vill inte sluta skolan. Att ta studenten ska inte innebära ångest utan lycka. Vad är det för fel? Det är inte som att möjligheten att studera försvinner för att gymnasiet tar slut. Jag är nog knäpp.

Anxiety



Ångest. Men orsaken?


Special



Livet är bra lättsamt ibland och andra dagar är det alldeles för komplicerat

+ 4

 

Restart

Nu velar jag som aldrig förr.

Nix pille!

 

RSS 2.0