Bittersweet

B   I   T   T   E   R   L   J   U   V   T

Where did all the good people go?

"Tänk om jag bara kunde slita mitt hjärta ur bröstet och kasta det i strömmen, då skulle ingen smärta längre finnas, ingen saknad och inga minnen."

Kärlek är att ge och ta men om Du tar hela mig så har jag inget att ge

Det känns ganska jobbigt just nu
Som om saker inte är där de
hör hemma
Som om de flyr från mig
när jag äntligen känner mig trygg

Utan Dina Andetag

Jag är inte halv. Inte ens en liten bit av mig saknas men jag känner mig tillräckligt ledsen i vissa stunder ändå. Du var inte mitt liv, du var inte ens en stor del av det. Trots det låter jag mig själv må dåligt i vissa stunder för att just du inte är kvar. Men jag har inte glömt bort det viktigaste - att det var jag som gick. Det var jag som avslutade allt. Det var helt enkelt dags att vända blad, att avsluta kapitlet. Det fanns inget nytt att skriva och tristess är förmodligen det värsta jag vet. Och jag är ganska så säker på att det egentligen inte är dig jag saknar för du kan inte ge mig något som jag inte kan få av någon annan eller mig själv. Jag klarar mig bra trots att jag ibland låter mig själv vara lite ledsen.

Vad vore jag utan dina andetag?

Du verkar omöjlig att nå trots att jag vet att du bara stretar emot

Vilken konstig dag! Den började med en tripp till Stora Amundön med klassen. En liten naturexcursion helt enkelt. Sedan var det tillbaka till stan för redovisning. Jag kom lite försent men skulle tydligen börja så jag satte igång och redovisade mitt arbete om "socialisation till kön" med andan i halsen. När jag var klar efter en sisådär 3 minuter, det stod ju helt stilla i huvudet, såg jag att hon skrivit mvg i sina anteckningar om mig. Ibland undrar jag hur dålig man kan vara för att få ett så bra betyg? Jag kände mig riktigt usel. Roligt nog hände ungefär samma sak några timmar senare då jag hade en till redovisning men i stresshanteringen. Jag kände mest att jag satt och svamlade om en massa saker men tydligt var det jättebra och mitt val av ämne var sååå intressant. Det är ju tur att någon tycker att det är bra när man själv tycker att det är uselt! Just nu är jag hur trött som helst men har ändå kommit överrens med min pappa om att vi ska springa Midnattsloppet i Göteborg den 22 augusti. Spännande! Imorgon börjar träningen på allvar, åtminstone för hans del! Jag ska vara en riktigt hård "coach"!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och låta tv:n hålla mig sällskap! Puss & Kram 

Peacemaker

Grattis Norge! Lite roligt att de vann på sin nationaldag som de redan i vanliga fall firar galet mycket! Jag förstod mig dock inte på låten. Var den bra? Och var det Norges sångare som de sa såg ut som en hobbit? Det är i alla fall roligt att ett nordiskt land vann oavsett om jag förstod låten eller inte!

! Viva La Gloria !

21st Century Breakdown - L O V E L Y   i mina öron!

Must I always be playing your fool?

Är det horoskopen som stämmer eller är det jag som undermedvetet följer dem? Det händer ungefär samma saker i mitt liv som horoskopen påstår i alla fall. Både positiva och negativa saker. Jag försöker bara intala mig att allt blir betydligt mycket mer positivt om jag tänker positivt. Men det blir så svårt ibland. För varför är det så lätt att börja tänka på något men betydligt mycket svårare att sluta? När man bestämmer sig för att sluta känns det som om man är beroende. Beroende av just den tanken. "Jag ska sluta tänka på det, jag ska det!" I nästa sekund blir man påmind. Hela tiden blir man påmind om det där man ska sluta tänka på. Man ska helt enkelt inte påbörja något som man vet att man inte kommer kunna avsluta. Jag tänker åtminstone aldrig göra det.

Imorgon är det fredag och jag borde kanske vara glad över att det är helg och ja, det är jag väl. Lite i alla fall. Jag får sova lite mer, jag kan ligga i sängen hela dagarna om jag vill det, jag kan göra det mesta. Men just nu känns det inte som någon rolig grej att det är helg. Jag vill glömma tidigare helger, allt som hänt tidigare. Nej, jag vill inte alls glömma. Jag vill komma ihåg varenda ord, varenda tanke. Jag fick åtminstone avsluta det själv. Jag fick säga hej då först. Jag fick som jag ville och jag kunde smällt igen dörren riktigt hårt och visat att jag är oberoende. "Man är enastående ensamstående". Men det är alltid så satans viktigt för mig att visa för alla andra att jag klarar av saker. Varför räcker det inte med att visa det enbart för mig själv? Jag klarar, jag kan, jag vill. Det jag vill kan jag klara av. Jag klarar allt och det här är inget undantag. Jag kommer att klara det, till skillnad från personen bakom dörren som jag smällde igen.

Feel me, touch me, squeeze me, hate me, love me, see me, hear me

Plugg i mängder!

Today is gonna be the day

Vissa lärare är verkligen helt tomma i huvudet. Eller åtminstone förvirrade! Idag vaknade jag 11:20 och fick jättebråttom eftersom min första och enda lektion började 12:35. Efter en hetsig frukost, mascaraborste i ögat och nerblött hår sticker jag iväg till skolan och är ändå på ett bra humör! När jag väl kommer fram är det väldigt få människor i skolan. Det visar sig att det är buffertdag - trots att min lärare sa tvärtom förra lektionen! Vissa lärare ska man bara inte lyssna på! Men dagen blir väldigt bra ändå för nu blir det jordgubbar, chokladsås och en massa schteek i det underbara vädret! Jag kanske skulle tacka min lärare trots allt.

Kiss N' Hug

Du har lärt mig stå, lärt mig gå och lärt mig lite till
Som du gjorde mig som gjord för dig
jag vet allt du vill
Om från noll åt ett annat håll


Jag är inte ensam bara för att jag inte är med Dig

I'm going to leave the world behind

Det finns inget bättre än jordgubbar. Framför allt efter att man sprungit. Ett glas vatten till skadar inte. En joggingrunda, jordgubbar och vatten är ett perfekt slut på en dag som inte varit toppen. Det är inte dagen i sig som varit dålig, det är jag som mått. . . konstigt? Jag har haft en magkänsla som inte varit positiv men samtidigt inte negativ heller. En känsla som jag känner igen sedan tidigare men som samtidigt alltid känns så ny varje gång den hälsar på. Imorgon ska bli en perfekt dag. Det är så bra att ens inställning till saker kan få dem att bli så som man vill. Jag ska återgå till min säng och titta klart på vänner och fortsätta äta mina jordgubbar. 

Puss & Kram 

Man är enastående ensamstående

Jag hade tur. Jag snubblade.
Jag kunde ha fallit men istället så snubblade jag.
Det är bara att skratta åt det och gå vidare med värdighet.
 Ett fall gör så mycket ondare.

 

Where'd I Go?

Jag har inte råd att förlora några vänner, men jag har än mindre råd att förlora mig själv i allt arbete som krävs för att försöka hålla ihop alla vänskapsrelationer.

Your Golden Waves

Jag har inte haft någon bra update på länge. Det kanske är dags för en skärpning. Minst ett inlägg om dagen. Jag behöver nog skriva av mig lite. Jag har prov imorgon, ja det är överhuvudtaget väldigt mycket i skolan just nu, men det provet jag har imorgon känns värst. Sista provet i latinkursen, som jag för övrigt börjar avsky mer och mer. Tänk att en förvirrande lärarkandidat kan döda ens intresse så lätt och fort. Unbelievable. Nu är det i alla fall dags för mig att vakna till och försöka vara uppe åtminstone någon timma av denna söndag.

Morsning korsning, Pärlan


The confess of today

It's time moving on

Satisfaction

 

I want to be the minority, I don't need your authority

En favorit i repris;
Green Day den 11 oktober i Stockholm med KusinVitamin!

Sommar '09

 
 

RSS 2.0