I don't know what it means but I've been wondering who let you go?

So turn it up, take me down from the wall, it doesn't matter
'cause you get what you want after all and now you've shattered everything that we had
and you call me on occasion just to see how I am...


Det är helt knäppt. Det finns en person som jag är så fruktansvärt arg på. Och nej, T, om du läser det här, det är inte du. Det är en person som inte ens vet att jag har en blogg och det kanske är bäst så! Jag är som en berg-och-dalbana just nu. Ena stunden är allt hur bra som helst och jag bekymrar mig inte ett dugg över den här personen, men så i andra stunden så är det det enda som finns i mitt huvud och namnet dyker upp precis överallt. Alla tycks heta som den person. Överallt står det. I svenskaboken, i tidningarna, på tv, på internet. Jag avskyr alltid den här perioden när man är arg på någon eller ska komma över någon, för då finns det saker som man associerar med den personen runt omkring en hela tiden, vilket det aldrig gjort tidigare, i alla fall inte enligt mitt minne. Usch. 

...I'm hanging in
but now time teaches me to pretend it doesn't matter
'cause you get what you want in the end and now you've shattered everything
he looks a bit like me



Jag vet att det går över snart, det är ju början av sådana här perioder som är värst. Och det värsta av allt är att jag just nu längtar "hem" väldigt mycket. Jag vet inte riktigt varför, för jag gillar skolan och alla vänner här. Men jag antar att det är för att jag inte varit "hemma" sedan december och jag har inte träffat Stockholmsvänner på över ett halvår. Det är sjukt. Det är i alla fall tur att det har varit soligt och varmt den senaste veckan, det livar upp väldigt mycket och gör saknaden lite mindre.

Soon you'll find you're all alone
you call me on the telephone
who'd have thought that you'd regret
all those evil things you said
now as friends, we say goodbye
I think there's something in my eye



Stockholm i mitt hjärta.
Pussar & kramar, soldyrkande Pärlan 

Fuck off

Om man har vänner som suger kan man lika gärna strunta i dem och skaffa sig nya

"Kvällens dödsmustasch"

Förmodligen har jag den senaste veckan haft den sämsta uppdateringen någonsin, men(!) jag har pluggat och dessutom har jag verkligen inte haft någonting att skriva om. De senaste dagarna har det i alla fall känts som vår och det är så gudomligt skönt att det går åt rätt håll. Idag fick jag tillbaka några historiauppgifter som jag förväntade mig max. ett g+ på eftersom det tidigare i år har varit både tråkigt och svårt i historia. När jag kom in i klassrummet tittar min lärare på mig och hälsar väldigt glatt, redan där blev jag förvånad, men det var ingenting emot vad jag blev när han sa att jag fick mvg på båda uppgifterna och att min uppsats var väldigt bra. Jag blev så chockad och glad att jag behövde sätta mig ner och jag kände att ögonen tårades. Ibland finns det verkligen inget bättre än bekräftelse på att man är bra. Idag fick jag det och det känns underbart. Nu sitter jag och tittar på "Mia och Klara", som också är helt underbara. Jag kan verkligen inte sluta se på avsnitten på nätet. Jag skrattar lika mycket idag som första gången jag såg avsnitten, helt knäppt. Imorgon är det fredag och just imorgon innebär det körkortsteori - håltimma (långt träningspass) - stresshantering & mental träning. Känns som en ganska bra fredag!
Puss & Kram, Pärlan

Convince myself that I'm better off without you

It's perfectly clear that love's not what you need
I tell you I don't care but I don't want to
Anything that you say I hear myself agree
and I don't recognize what I've turned into

Say When

Blä för allt skolarbete. Igår fick jag åtminstone en fördjupning och redovisning ur vägen. Skönt att få känna att det försvinner lite saker även om man får tonvis med nya uppgifter. Igår hade vi också info. om projektarbetet i trean. Vi ska redovisa det inför de som går i tvåan då, fyfan säger jag bara. Jag ser redan nu hur nervös jag är när jag står där inför alla de där tvåorna som jag inte känner och som jag inte vill ska sitta där och lyssna på mitt projektarbete. Usch, jag vill inte. Nu måste jag plugga för på fredag har jag engelska- och körkortsteoriprov (onödigt långt ord men jag kan ju inte skriva kk-teoriprov för då börjar väl folk undra?!). Imorgon ska jag förresten till sjukhuset på en liten undersökning, jag blir alltid lite nervös av att gå till doktorn, små små fjärilar vill alltid flyga omkring i min mage!
Puss & kram, Pärlan

Smile Like You Mean It

Festlördag och än en gång inser jag hur tråkigt jag tycker fester är. Alla, ja på den här festen var alla utom jag och min kompis fulla. Och ja, det är säkert roligt när man är aspackad tillsammans med alla andra, men när man är nykter och har stenkoll på vad man gör så är sådana fester inte så roliga. Vad är vitsen? Jag vet att så många älskar fester, men tell me, vad är det roliga med fyllefesterna? Att vara full och glad en kväll? Känna sig snygg för att alla killar vill ha en? Om det är det så kan jag säga att jag hade minst lika roligt som alla de fulla innan jag kom till festen! Och att alla killar vill ha en, ja det är spriten och inte för att just du är så satans snygg och trevlig. Visst är det skitkul att träffa nytt folk, vara social och ha roligt, men allt det kan jag göra nykter med andra nyktra människor och dessutom vakna upp dagen efter och må skitbra utan att droga mig med huvudvärkstabletter och litervis med vatten. Är jag verkligen den enda som föredrar hemmakvällar med kompisarna och tjejmiddagar som följs av en hemmafest med nära vänner? Oavsett om jag är den enda eller inte så ska jag i vilket fall sova nu!
Puss på dig runda festvärld.

Hot Fuss

Don't let me go

It's a fucking waste

I'll meet you there and if I don't, I'll meet you somewhere else

Enough for Now



En del av mig vissnar när folk tror att jag inte äter bara för att jag blivit "så liten". I somras började jag träna betydligt mer än vad jag gjorde innan och det finns bara en anledning. Välmående. Det är klart att jag tycker det är en positiv sak att jag på köpet blivit mindre, men jag svälter mig inte och det gör ont när folk tror att jag slutar äta för att "passa in". Jag tränar för att jag mår bra av det och ja, jag har blivit mindre, lättare. Men också gladare, fått jämnare humör. Jag svälter mig inte, min kropp skulle aldrig klara av en sådan period igen. Aldrig. Och jag tänker inte utsätta den för det någonsin igen.

You found me

This is how the story ends
or have we just begun
to kiss away the difference
I know you hate this one


iPod


Idag fick jag denna snygging!
"Jello" 

1 mars 2009

Let him know that you know best, 'cause after all you do know best

RSS 2.0